Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Vi tilbyder


Herre-, dame- og børneklip i høj kvalitet

Vi starter alle klippebehandlinger med en uddybende snak om dine ønsker og behov. Her vil vi vejlede dig udfra vores ideer og erfaringer, samt tidens trends. På denne måde sikrer vi sammen, at du går fra salonen med det bedste resultat. 
  
Vi går meget op i form, klædelighed og lytter meget til dine ønsker.
 
Ved vasken giver vi altid en god hovedbundsmassage i forbindelse med hårvask og kur/plejebehandlinger. Massagen virker afstessende, sætter gang i blodomløbet, og giver dig ro og velvære.
 
Som en ekstra service tilbyder vi studsning indenfor 4 uger efter en klippebehandling. (Dog ikke ved børneklip). Dette gælder også ved pandehårsklip.
 

Farve

Vi er opdateret med nye farver og teknikker, og vi er godt inde i teorien bag vores farver, så vi altid kan lave den bedste farve for dig.
 
Vi har Camo Color til mænd - en toning, som ikke giver udgroning. Camo Color er meget velegnet til at camoflere gråt hår; den dækker ikke fuldstændigt, men giver et flot blankt resultat. Produktet kan også med fordel anvendes, hvis du blot ønsker at gøre din egen hårfarve mere intens.
 

Derudover tilbyder vi også...

Bryn og vipper
Vi retter bryn med voks, pinset og kniv.
 
 
Permanent
Vi tilbyder permanent til dig som ønsker et lille løft, effekt krøller, mange krøller eller bare lidt fald i håret.
 
 
Barbering
Vi tilbyder behagelig barbering med varme klude, let massage med behagelige produkter. Vi kan også rette dit skæg.

Kunde og inspirations aftener

Savner du inspiration eller vil du gerne arrangere en hyggelig aften for veninder eller kolleger, så er vi altid at invitere jer indenfor i salonen.
 
En inspirationsaften hos Salon S.A.K.S. kan eksempelvis handle om opsætninger eller gode ideer til styling - vi er også friske på at afholde konfirmandaftner og meget mere. Vi arrangerer udfra dine og dine gæsters ønsker.
 

Vi Forhandler

Salon Saks tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til hårpleje, barbering og styling:

Morrocanoil

Alle Moroccanoil-produkter er tilsat olie og tilbyder en unik tilgang til hårpleje og -styling til alle hårtyper og -behov. Moroccanoli leverer kvalitetsprodukter indenfor shampoo, balsam, masker, hårstyling og finishing.

Daviness

Davines er et miljøvenligt produkt fra Parma i Italien. Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Bollati- familien. Her får du kvalitetsprodukter fremstillet af naturlige ingredienser - med stor respekt for miljøet. Desuden er produkterne baseret på en videnskablig kompromisløshed, der garanterer din sikkerhed.

Davines bruger kun genanvendelige energiressourcer og er ISO 9001 certificeret.

Olaplex

 

American Crew

American Crew er hårprodukter til moderne mænd. Serien manifesterer sig i den karakteristiske duft, og både hårvoks, shampoo og gel til barbering er brugt i frisørsaloner over hele verden. Og det er ikke uden grund.

 
American Crew hårpleje produkter er tidløse, og et kvalitetsstempel til at toppe den personlige stil. Og så er der en voks eller shampoo til enhver hårtype. Så om du er til den klassiske stil, friserer dig mere street eller foretrækker et sporty look, så er American Crew voks og shampoo tilpasset den moderne mand.

American Crew hårprodukter tænker også på dit skæg og har således udviklet både gel og lotion, der giver mænd det perfekte værktøj til en skånsom og tæt barbering.

Proraso

Italienske Proraso står for naturlige ingredienser, ekspertise og respekt for traditionerne omkring en traditionel barbering. Serien består af alt fra Preshave, Barberskum, Barbercreme, Barbersæbe, Aftershave og Barberkost til plejende produkter til dit skæg.
 

Falengren

# #