Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Produkter


Salon Saks tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til hårpleje, barbering og styling.

Morrocanoil

Alle Moroccanoil-produkter er tilsat olie og tilbyder en unik tilgang til hårpleje og -styling til alle hårtyper og -behov. Moroccanoli leverer kvalitetsprodukter indenfor shampoo, balsam, masker, hårstyling og finishing.

Daviness

Daviness er et miljøvenligt produkt fra Parma i Italien. Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Bollati- familien. Her får du kvalitetsprodukter fremstillet af naturlige ingredienser - med stor respekt for miljøet. Desuden er produkterne baseret på en videnskablig kompromisløshed, der garanterer din sikkerhed.

Davines bruger kun genanvendelige energiressourcer og er ISO 9001 certificeret.

Pureology

Serien fra Pureology leverer produkter af højeste kvalitet til farvebehandlet hår. Produkterne forbedrer og forlænger farvens glans. Desuden er det muligt at få miljøvenlig shampoo og conditioner fra Pureology, da der er lanceret naturligt baserede, 100% veganske formler og sulfatfrie produkter til farvebehandlet hår.

American Crew

American Crew er hårprodukter til moderne mænd. Serien manifesterer sig i den karakteristiske duft, og både hårvoks, shampoo og gel til barbering er brugt i frisørsaloner over hele verden. Og det er ikke uden grund.

 
American Crew hårpleje produkter er tidløse, og et kvalitetsstempel til at toppe den personlige stil. Og så er der en voks eller shampoo til enhver hårtype. Så om du er til den klassiske stil, friserer dig mere street eller foretrækker et sporty look, så er American Crew voks og shampoo tilpasset den moderne mand.

American Crew hårprodukter tænker også på dit skæg og har således udviklet både gel og lotion, der giver mænd det perfekte værktøj til en skånsom og tæt barbering.

Proraso

Italienske Proraso står for naturlige ingredienser, ekspertise og respekt for traditionerne omkring en traditionel barbering. Serien består af alt fra Preshave, Barberskum, Barbercreme, Barbersæbe, Aftershave og Barberkost til plejende produkter til dit skæg.