Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Team


Anne Kathrine

Anne Kathrine er udlært hos De Mitzie i 2007 og er nu indehaver af Salon SAKS.
 
Jeg elsker mit arbejde!
 
Ikke to dage er ens, og jeg nyder især variationen i at have både mænd, kvinder og børn i frisørstolen. Det er fornøjelse at arbejde med alt fra at rette skæg, farve hår samt ordne bryn og vipper.
 
Hver dag stræber vi efter at opleve glade og tilfredse kunder.
 
Jeg er glad, imødekommende og ærlig. Hos Salon Saks har vi skabt et roligt og varmt miljø, hvor vi giver os tid til hver enkelt kunde, fordi vi er stolte af vores fag og vores håndværk.
 
 
 
 

Freja

Freja vendte tilbage til salonen i sommeren 2016 efter 10 år i Aarhus.
 

Jeg er glad hver morgen, når jeg går på job!

Frisørfaget er min store passion. Her udlever jeg både kreativitet og perfektionisme. Samspillet med kunderne og tiden til fordybelse omkring hver enkelt behandling er altafgørende for min arbejdsdag og min arbejdsglæde.

Mine kunder giver mig energi og drivkraft; jeg er stolt af mit fag og mit håndværk, når jeg oplever kundernes tilfredshed med de resultater, vi skaber for dem i salonen. Vi er hele tiden i bevægelse - der sker hele tiden noget nyt, nye tendenser, nye kunder - og det motiverer mig til at yde mit bedste HVER gang.


Vi udfører alle behandlinger med stor passion for vores fag! Du vil altid blive mødt med smil og stor arbejdsglæde. På gensyn i Salon S.A.K.S.
# #