Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Om Salon Saks


De Mitzie hedder nu Salon SAKS!


Den 23. november overtog Anne Kathrine Frisør De Mitzie i Holstebro. I januar 2014 kunne Anne Kathrine fejre sit 10 års jubilæum i salonen. Nu hedder Salonen Salon SAKS - om står for S-Salon A-Anne K-Kathrine S-Søndergaard.

Et godt stykke håndværk

Hos Salon Saks ved vi, at en god klipning kræver tid og omhu. Derfor afsætter altid vi en time til vores dameklip og 45 min til herreklip. Vi har således god tid til individuel rådgivning til hver enkelt kunde – og vi gør altid vores absolut bedste for at leve op til dine forventninger og levere et godt stykke håndværk; vi ligger stor vægt på god vejledning og klædelighed, og det er vigtigt for os at være opdateret på de nyeste trends, teknikker og mode.

Du er i centrum

Vores kunder er vilde med vores hovedbundsmassage – og hos os kan du altid forvente en god oplevelse i rolige omgivelser. En oplevelse, hvor DU er i centrum.

Vi udfører alle behandlinger med stor passion for vores fag! Du vil altid blive mødt med smil og stor arbejdsglæde.

Fortsæt forkælelsen derhjemme

Salon Saks tilbyder desuden et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til hårpleje, barbering og styling: Morrocanoil, Daviness, Pureology, American Crew, Proraso m. fl.

Vi ses!

Du er altid velkommen til at kigge ind og få råd og vejledning omkring hårpleje, barbering og styling. Du kan booke din næste tid i salonen her på siden eller tage kontakt til os. Husk, at vi har fleksible åbningstider, så vi finder helt sikkert også en tid til forkælelse til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Salon Saks.

- Anne Kathrine og Freja
# #